Onze nieuwe Blog staat online !

Natuursteen Behandelingen 

Natuursteen is een prachtig en duurzaam materiaal dat veel gebruikt wordt in bouw- en interieur. Echter, door de natuurlijke eigenschappen van marmer en het intensieve gebruik kan het na verloop van tijd beschadigd raken of zijn oorspronkelijke uitstraling verliezen. Gelukkig biedt Marmer Herstel een breed scala aan behandelingen om marmer en andere natuurstenen te herstellen en te onderhouden, waaronder antislip behandelingen, vlekverwijdering en het verwijderen van verkleuringen.

 

Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en producten kunnen ze de natuursteen herstellen naar zijn oorspronkelijke schoonheid en glans. Of het nu gaat om het renoveren van een badkamer, het herstellen van een monumentaal pand of het onderhouden van een openbare ruimte, Marmer Herstel heeft de expertise om de natuursteen in optimale staat te houden.

Marmer Badkamer
Anti Slip Natuursteen

Antislip behandelingen op natuursteen

Marmer Herstel is dé expert op het gebied van diverse anti-slip behandelingen. Wij garant voor hoogwaardige oplossingen om uw marmeren oppervlakken veiliger te maken.

 

Onze anti-slip behandelingen zijn specifiek gericht op het verminderen van de kans op uitglijden en vallen op gladde natuurstenen vloeren en trappen. 

 

Een van onze populairste anti-slip behandelingen is het aanbrengen van een speciale anti-slip coating. Deze coating zorgt voor een ruwere textuur op het marmer, waardoor de grip aanzienlijk verbetert zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

 

Daarnaast bieden wij ook anti-slip behandelingen door middel van het etsen van het marmer. Hierbij wordt een zuur/machine  gebruikt om kleine putjes in het oppervlak te creëren, wat de grip verhoogt.

Natuursteen kleurverdieper

Kleur verdieping Natuursteen.

Natuursteen is een prachtig materiaal dat een luxe uitstraling geeft aan elk interieur. Helaas kan de kleur van natuursteen na verloop van tijd vervagen, waardoor de oorspronkelijke schoonheid verloren gaat.

 

Bij Marmer Herstel hebben we een team van experts met uitgebreide kennis en ervaring in het behandelen van natuursteen. Het proces van het verdiepen van de kleur in natuursteen is zorgvuldig en nauwkeurig.

 

Het verdiepen van de kleur in natuursteen biedt verschillende voordelen. Allereerst herstelt het de oorspronkelijke schoonheid en levendigheid van de steen. Daarnaast beschermt de behandeling de natuursteen tegen vlekken en vuil.

 

Bij Marmer Herstel streven we naar uitstekende kwaliteit en klanttevredenheid. 

Natuursteen injecteren

Injecteren loszittende tegels

Natuursteen tegels kunnen na verloop van tijd loskomen, wat ook een potentieel gevaar vormt voor mensen die eroverheen lopen. Gelukkig biedt Marmer Herstel een effectieve oplossing voor dit probleem: het injecteren van loszittende natuursteen tegels.

 

Het injecteren van loszittende tegels is een methode die de stabiliteit en duurzaamheid van natuursteen tegelvloeren herstelt. Ons gespecialiseerde team bij Marmer Herstel is experts in het identificeren van losse tegels en het uitvoeren van de juiste injectietechnieken om ze stevig op hun plaats te krijgen.

 

Bij Marmer Herstel maken we gebruik van hoogwaardige injectiematerialen. Het injectieproces is nauwkeurig en zorgvuldig, waarbij de injectiematerialen worden geïnjecteerd in de ruimte onder de losse tegels om ze weer te verankeren.

 

Vertrouw op onze expertise en laat ons uw losse tegels injecteren voor een langdurige en duurzame oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op!

Vlek verwijderen Natuursteen

Vlek verwijdering uit Natuursteen 

Marmer Herstel is dé specialist op het gebied van vlekverwijdering uit natuursteen.

 

Natuursteen is een prachtig en duurzaam materiaal. Helaas kan het ook gevoelig zijn voor vlekken, veroorzaakt door gemorste vloeistoffen, voedselresten of andere substanties.

 

Bij Marmer Herstel begrijpen we hoe belangrijk het is om vlekken snel en effectief te verwijderen, zonder de integriteit van het natuursteen aan te tasten. Met behulp van geavanceerde technieken en speciale reinigingsmiddelen kunnen we zelfs hardnekkige vlekken effectief behandelen.

 

Bij Marmer Herstel geloven we in het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid. We streven ernaar om uw natuurstenen oppervlakken weer in optimale conditie te brengen, zodat u kunt genieten van de prachtige uitstraling.

cement sluier verwijderen

Cement Sluier verwijderen Natuursteen 

Cementsluier op natuursteen kan optreden als gevolg van verschillende factoren, zoals voegen en salt Peter uitbloei. Voegen zijn de ruimtes tussen de natuurstenen tegels die gevuld worden met cement. Tijdens het voegen kunnen er cementresten achterblijven op het oppervlak van de natuursteen, waardoor er een doffe en troebele sluier ontstaat.

 

In geval van salt Peter uitbloei passen we bij Marmer Herstel specifieke behandelingen toe om de zoutuitslag te verwijderen. Dit omvat onder andere het gebruik van speciale reinigingsmiddelen en technieken om de zouten veilig van het oppervlak van de natuursteen te verwijderen.

 

Het is belangrijk om op te merken dat het verwijderen van cementsluier uit natuursteen een delicate procedure is die expertise en ervaring vereist. 

Verkleuring verwijderen natuursteen

Verkleuringen verwijderen uit Natuursteen

Natuursteen verkleurt na verloop van tijd door diverse oorzaken, zoals blootstelling aan zonlicht, chemicaliën en onjuiste reinigingstechnieken. Deze verkleuringen kunnen het uiterlijk van de natuursteen aantasten en de algehele uitstraling verminderen.

 

Gelukkig biedt Marmer Herstel gespecialiseerde diensten voor het verwijderen van verkleuringen uit natuursteen.

 

Het proces van het verwijderen van verkleuringen begint met een grondige analyse van de natuursteen om de oorzaak en ernst van de verkleuring vast te stellen. Vervolgens kiezen onze experts de meest geschikte methode om de verkleuring veilig en effectief te verwijderen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele en op maat gemaakte oplossing.

Herstel waterschade natuursteen

Herstellen van waterschade aan Natuursteen 

Marmer Herstel is dé expert op het gebied van het herstellen van waterschade in natuursteen. Waterschade kan ontstaan door lekkages, overstromingen of onjuiste reinigingstechnieken, en kan de structuur en uitstraling van natuursteen ernstig aantasten. Bij Marmer Herstel beschikken we over de nodige expertise en jarenlange ervaring om deze schade effectief te herstellen.

 

Het herstelproces omvat diverse geavanceerde technieken, zoals het zorgvuldig drogen van de natuursteen, het effectief verwijderen van vlekken en verkleuringen, en het herstellen van de structuur en glans van de steen.

 

Onze experts zorgen ervoor dat het herstelproces nauwkeurig en met grote zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Ze hebben uitgebreide kennis van verschillende soorten natuursteen en passen de juiste technieken en producten toe om de schade effectief te herstellen.

 

Vertrouw op de expertise van Marmer Herstel om waterschade in natuursteen op een effectieve wijze te herstellen. 

Graniet Polijsten

Mineralisatie(polijsten) van Graniet vloeren

Bij Marmer Herstel zijn wij gespecialiseerd in het professioneel polijsten van graniet om uw oppervlakken weer een prachtige glans te geven.

 

Het polijstproces begint met een grondige reiniging van het graniet om alle vuil en vlekken effectief te verwijderen. Vervolgens maken we gebruik van geavanceerde polijsttechnieken en hoogwaardige polijstmiddelen om de glans van het graniet te herstellen. Onze toegewijde experts werken met grote zorgvuldigheid en precisie om een gelijkmatige en prachtige glans op het oppervlak te creëren.

 

Na het polijsten van het graniet brengen wij een beschermende laag aan om het oppervlak te beschermen tegen toekomstige schade en vlekken. Deze laag zorgt ervoor dat uw granieten oppervlakken langer mooi blijven en gemakkelijker te onderhouden zijn.

 

Bij Marmer Herstel streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Natuursteen Strippen

Strippen van Natuursteen

Marmer Herstel is dé specialist op het gebied van het strippen en herstellen van natuurstenen vloeren.

 

Het strippen van een natuurstenen vloer is een zorgvuldig proces waarbij alle oude lagen van de vloer worden verwijderd. Dit omvat het verwijderen van oude waslagen, polijstmiddelen en eventuele andere restanten die de vloer dof en beschadigd kunnen maken.

 

Onze professionals maken gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige producten om de vloer grondig te reinigen en te ontdoen van alle ongewenste lagen.

 

Onze experts hebben uitgebreide kennis van verschillende soorten natuursteen en weten precies welke technieken en producten het beste resultaat opleveren. Wij begrijpen dat elke vloer uniek is en daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak die volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

 

Leisteen Coaten

Applicatie van was of coating 

Natuursteen is een prachtig materiaal  Voor het behoud van de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van natuursteen is het essentieel om de juiste bescherming aan te brengen. Marmer Herstel is gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige was of coating op natuursteen, om zo de levensduur van uw vloer of wand te verlengen en te zorgen voor een langdurige glans.

 

Het zorgvuldige proces van het aanbrengen van was of coating op natuursteen wordt uitgevoerd door onze deskundige teams bij Marmer Herstel, die kennis hebben van verschillende soorten natuursteen. Voordat de was of coating wordt aangebracht, zorgen we ervoor dat de natuursteen grondig wordt gereinigd. 

 

Vervolgens kiezen we zorgvuldig de juiste was of coating op basis van het type natuursteen en de gewenste afwerking. Was biedt een natuurlijke glans en beschermt de steen tegen vuil en vlekken. Coating daarentegen biedt een duurzame en slijtvaste beschermlaag die de levensduur van de natuursteen verlengt.