Onze nieuwe Blog staat online !

Natuursteen Onderhoud 

Marmer Herstel is dé beste partner voor natuursteen onderhoud en herstel. Natuursteen voegt schoonheid en elegantie toe aan elk interieur, maar het vereist regelmatig onderhoud om de glans en duurzaamheid te behouden. Met meer dan 15 jaar ervaring is Marmer Herstel gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van verschillende soorten natuursteen. 

 

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit, of het nu gaat om het polijsten van marmeren vloeren, het herstellen van beschadigde natuursteen of het reinigen van natuursteen.

 

Elk stuk natuursteen is uniek en heeft specifieke behoeften op het gebied van onderhoud en herstel. Marmer Herstel begrijpt dit en biedt maatwerkoplossingen voor elke klant.

 

Bij Marmer Herstel staat klantgerichtheid en klanttevredenheid voorop. 

Natuursteen vloeronderhoud
Natuursteen Reinigen

Natuursteen Reinigen

Marmer Herstel is dé partner voor professionele natuursteenreiniging. Met een diepgaande expertise opgebouwd in verschillende soorten natuursteen en de specifieke reinigingsbehoeften die daarbij komen kijken.

 

Wat Marmer Herstel onderscheidt, is ons gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige reinigingsmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor natuursteen. Wij begrijpen dat elk type natuursteen unieke eigenschappen heeft en dat een verkeerde reinigingsmethode schade kan veroorzaken.

 

Marmer Herstel heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door onze professionele en betrouwbare service. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Natuuursteen Polijsten

Natuursteen Micro polijsten

Marmer Herstel is dé specialist op het gebied van micro polijsten van natuursteen. Deze effectieve methode herstelt de prachtige uitstraling van uw natuursteen

 

Ons micro polijsten-proces maakt gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige polijstmiddelen om kleine krasjes, doffe plekken en andere onvolkomenheden op het oppervlak van uw natuursteen te verwijderen. Dit resulteert in een onberispelijke afwerking en herstelt de oorspronkelijke glans en schoonheid van het materiaal.

 

Wat Marmer Herstel onderscheidt, is onze aandacht voor detail en precisie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Marmer Polijsten

Natuursteen Polijsten

Marmer Herstel is dé expert op het gebied van polijsten en kristalliseren van natuursteen. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van natuursteen, herstellen wij op een professionele en duurzame manier de pracht en glans van uw oppervlakken

 

Bij Marmer Herstel besteden wij veel aandacht aan detail en streven wij naar optimale resultaten. Onze vakmensen maken gebruik van speciale technieken en apparatuur om uw natuursteen zorgvuldig te behandelen en de gewenste resultaten te bereiken.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Natuursteen Impregneren

Natuursteen Impregneren

Marmer Herstel biedt gespecialiseerde impregneerdiensten aan om uw natuursteenoppervlakken te beschermen tegen vlekken, vuil en vocht. 

 

Het impregneren van natuursteen biedt tal van voordelen. Het beschermt niet alleen uw natuursteen tegen vlekken en vuil, maar vermindert ook de absorptie van vocht, waardoor de steen minder gevoelig wordt voor waterschade.

 

Bij Marmer Herstel streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie